Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Akcija riječke carine

VELIKA CARINSKA ZAPLJENA U automobilu pronađeno 170 kg duhana, pretraga stana donijela još iznenađenja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prilikom provođenja pojačanih mjera nadzora, 9. travnja 2016., carinski službenici u suradnji s policijskim službenicima Sektora kriminalističke policije PU primorsko – goranske, pronašli su u osobnom vozilu 170,30 kilograma duhana.

Na Kikovici, pored naplatnih postaja Autoceste Rijeka – Zagreb, zatečen je hrvatski državljanin kako u osobnom vozilu, hrvatskih registracijskih oznaka prevozi sitno rezani duhan koji nije označen nadzornim markicama Ministarstva financija Republike Hrvatske, objavila je PU primorsko-goranska.

Pročitajte i ovo Klinički bolnički centar Split Puštena kući Djeca završila u bolnici nakon što su pojela perece: Sve istražuju policija i inspekcija Ilustracija Slijedi obdukcija Muškarac pao iz čamca i poginuo, policija istražuje uzrok smrti

Ishođenim nalogom za pretragu stana i stambenog prostora od strane Prekršajnog suda u Rijeci, izvršena je pretraga doma prekršitelja te je pronađeno još 2 kilograma sitno rezanog duhana bez nadzornih markica Ministarstva financija Republike Hrvatske.

Slijedom navedenog protiv prekršitelja podnijet je prekršajni nalog u iznosu od 36.000,00 kuna, dok će se Područni carinski ured Rijeka dostaviti zahtjev za naplatu trošarine u ukupnom iznosu od 94.765,00 kuna.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene