Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završen očevid

Policija objavila detalje stravične prometne nesreće u Lici: Vozač je prešao u suprotnu traku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je u suradnji s zamjenicom Općinskog državnog odvjetnika u Gospiću provela očevid prometne nesreće koja se dogodila u utorak oko 11:40 na državnoj cesti D-1 kod Klapavice na području Općine Gračac.

Policija sumnja da se prometna nesreća dogodila kada se 25-godišnji vozač Volkswagen Passata bosanskohercegovačkih registarskih oznaka, kretao iz smjera Gračaca u smjeru Udbine. Iz za sada neutvrđenog razloga, automobilom je prešao na suprotnu prometnu traku.

Pročitajte i ovo Ilustracija optužuju vlasti Umro od srčanog udara na plaži, a onda je obitelj doživjela novi šok: "Čije su nam tijelo to dovezli?!" Ilustracija Užas kod susjeda Muškarac pao u šaht i poginuo: Unatoč brzoj reakciji, nije mu bilo spasa

Iz suprotnog smjera je dolazio automobil Citroen zagrebačkih registarskih oznaka. Uslijed sudara došlo je do zapaljenja Citroena i u njemu je poginuo muškarac dok je putnica ozlijeđena te je kolima Hitne medicinske pomoći prevezena u Opću bolnicu Zadar radi pružanja liječničke pomoći.

25-godišnji vozač i 24-godišnja putnica iz vozila Volkswagen su kolima hitne pomoći prevezeni su u Opću bolnicu Gospić radi pružanja daljnje liječničke pomoći.

Radi obavljanja očevida na mjestu događaja, u vremenu od 12:30 do 16:45 sati, promet tim dijelom ceste privremeno je bio zatvoren te se odvijao obilaznim pravcima.

Općinsko državno odvjetništvo u Gospiću naložilo je provođenje obdukcije, a policajci provode daljnje izvide kako bi utvrdili identitet poginule osobe i sve okolnosti nastanka prometne nesreće.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene