Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prodavali marihuanu

U autobusu isporučivali drogu, uhitila ih policija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je uhitila četiri muškarca koji su se u autobusu sastali radi isporuke marihuane.

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad trojicom hrvatskih državljana starosti 43, 26 i 24 godine i 33-godišnjim kosovskim državljaninom zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo zlouporabe opojnih droga, izvijestila je PU zagrebačka.

Pročitajte i ovo Uočena dva konja u središnjem Londonu Ima i ozlijeđenih VIDEO Nesvakidašnja potjera: Središtem Londona protrčala su dva konja i uzrokovala potpunu pomutnju Policijski auto pokušao pobjeći Drama u Slavoniji: Policija htjela odvesti muškarca u zatvor, skočio je s prvog kata i preminuo

Policijski su službenici u mjestu Čeglje, u općini Jastrebarsko, uhitili osumnjičene u parkiranom autobusu kosovskih nacionalnih oznaka, gdje su se trojica hrvatskih državljanina sastali sa kosovskim državljaninom radi isporuke marihuane.

>> Krijumčarili drogu u jabuci, upaljaču, bočici omekšivača...

Tijekom pretraživanja autobusa policajci su pronašli 13.734 grama marihuane te 400 australskih, 200 američkih dolara i 11.400 kuna.

Policija je pretražila i njihov automobil u kojem je pronađeno 36 paketa ispunjenih s ukupno 38.352 grama marihuane. Zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo zlouporabe opojnih droga protiv osumnjičenih su podnesene kaznene prijave te su predani pritvorskom nadzorniku.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene