Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Zlatne stijene'

Turisti pali u provaliju izvan životne opasnosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica stranih turista koji su sinoć oko 19,50 sati u pulskom turističkom naselju "Zlatne stijene" pali, iz još neutvrđenih razloga, u provaliju duboku 10-tak metara teško su ozljeđeni, ali su izvan životne opasnosti, izvijestila je danas Policijska uprava istarska.

Ozljeđeni turisti smješteni su na Traumatološkom odjelu pulske Opće bolnice. Riječ je o norveškim turistima, 58-godišnjem S.D. i 57-godišnjem O.G.B. koji su sinoć, hodajući po asfaltiranoj stazi koja vodi od bistroa 'Horizont' prema hotelu Splendid, prešli rub staze i pali na stijene i kamenje s visine od 10,5 metara, rekla je glasnogovornica PU istarske Nataše Rogić-Jukopila.

Pročitajte i ovo Turizam; ilustracija - 1 Dobar znak Turisti pohrlili provesti Uskrs na hrvatskoj obali: Nije samo Dubrovnik hit destinacija ove predsezone Slika nije dostupna Neutvrđeni razlozi Pula: Dvojica turista pala u provaliju

Dvojica turista su, naime, propala kroz nisko raslinje uz samu šetnicu i pala na stijene među kupače kojih je tada još uvijek bilo na plaži. Dva vatrogasna vozila uspjela su ih izvući uz stijenu te su potom vozilom Hitne pomoći prevezeni u pulsku Opću bolnicu gdje su zadržani na liječenju.

Zbog težine njihovih ozljeda djelatnici policije još nosi razgovarali s ozlijeđenim turistima te nisu mogli utvrditi točne okolnosti koje su dovele do pada. Neslužbeno se doznaje kako su obojica u trenutku nesreće bili pod vidnim utjecajem alkohola. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene