Policija, ilustracija
Policija, ilustracija Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell

U Novom Zagrebu došlo je do tučnjave dvojice vozača na semaforu.


Na snimkama tučnjave vidi se kako se sve odvija na semaforu. Dvojica vozača potukla su se u srijedu oko 14 sati dok su stajali zbog crvenog svjetla na semaforu, a razlog njihove tučnjave za sada nije poznat.

Vezani članci Vršnjačko nasilje Nasilnici iz Kaštela: Policija objavila detalje odvratnog zlostavljanja koje je užasnulo Hrvatsku KBC Split Napad u Makarskoj: Pretukli mladića i teško ga ozlijedili, drugi odbio pomoć

Tučnjavu je pokušala zaustaviti suvozačica jednoga od njih. Sve se događalo za vrijeme crvenog svjetla na semaforu, nakon što se upalilo zeleno, obojica vozača sjela su u svoje automobile i krenula dalje. Ostali vozači ostali su u svojim automobilima.

No, vozač u srebrnoj Opel Corsi udario je u crni Audi i počeo bježati. Na snimkama nije zabilježeno što se dalje događalo između dvojice vozača.

Iz Policijske uprave zagrebačke potvrdili su nam da su dobili dojavu o tučnjavi oko 14 sati. Protiv dvojice muškarca policija podnosi prekršajnu prijavu zbog naročito drskog ponašanja i remećenja javnog reda i mira.

Istraga cijelog događaja je u tijeku, poručuju iz policije.