Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u tijeku

Makljaža u Novom Zagrebu: Potukli se na semaforu pa sjeli u automobile i nastavili divljati po ulicama, policija podnosi prijave

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Novom Zagrebu došlo je do tučnjave dvojice vozača na semaforu.

Na snimkama tučnjave vidi se kako se sve odvija na semaforu. Dvojica vozača potukla su se u srijedu oko 14 sati dok su stajali zbog crvenog svjetla na semaforu, a razlog njihove tučnjave za sada nije poznat.

Pročitajte i ovo Policija u BiH, ilustracija Incident kod Mostara Navijače Zrinjskog optužili da su pretukli četvoricu bošnjačkih mladića: Udarili im u auto i izgurali ih s ceste Ilustracija teške ozljede UZNEMIRUJUĆE Snimka brutalnog premlaćivanja u Splitu: Mladić koji je zbog udaraca šakama i nogama zadobio teške ozljede mozga i dalje se bori za život

Tučnjavu je pokušala zaustaviti suvozačica jednoga od njih. Sve se događalo za vrijeme crvenog svjetla na semaforu, nakon što se upalilo zeleno, obojica vozača sjela su u svoje automobile i krenula dalje. Ostali vozači ostali su u svojim automobilima.

No, vozač u srebrnoj Opel Corsi udario je u crni Audi i počeo bježati. Na snimkama nije zabilježeno što se dalje događalo između dvojice vozača.

Iz Policijske uprave zagrebačke potvrdili su nam da su dobili dojavu o tučnjavi oko 14 sati. Protiv dvojice muškarca policija podnosi prekršajnu prijavu zbog naročito drskog ponašanja i remećenja javnog reda i mira.

Istraga cijelog događaja je u tijeku, poručuju iz policije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene