Policija, ilustracija
Policija, ilustracija Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell

U Novom Zagrebu došlo je do tučnjave dvojice vozača na semaforu.


Na snimkama tučnjave vidi se kako se sve odvija na semaforu. Dvojica vozača potukla su se u srijedu oko 14 sati dok su stajali zbog crvenog svjetla na semaforu, a razlog njihove tučnjave za sada nije poznat.

Vezani članci Policija, ilustracija Nevjerojatan slučaj u Zagorju: Muškarac zaražen koronom izašao iz izolacije pa se potukao na cesti Tučnjava, ilustracija Uhićeni i maloljetnici: Ispred škole u Vukovaru potukla se skupina mladića hrvatske i srpske nacionalnosti

Tučnjavu je pokušala zaustaviti suvozačica jednoga od njih. Sve se događalo za vrijeme crvenog svjetla na semaforu, nakon što se upalilo zeleno, obojica vozača sjela su u svoje automobile i krenula dalje. Ostali vozači ostali su u svojim automobilima.

No, vozač u srebrnoj Opel Corsi udario je u crni Audi i počeo bježati. Na snimkama nije zabilježeno što se dalje događalo između dvojice vozača.

Iz Policijske uprave zagrebačke potvrdili su nam da su dobili dojavu o tučnjavi oko 14 sati. Protiv dvojice muškarca policija podnosi prekršajnu prijavu zbog naročito drskog ponašanja i remećenja javnog reda i mira.

Istraga cijelog događaja je u tijeku, poručuju iz policije.