Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Trogodišnji dječak ugušio se žvakom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U domu Dolovčakovih u okolici Krapine rodbina i prijatelji došli su u srijedu roditeljima nesretnog dječaka izraziti sućut. Na ulazu u obiteljsku kuću stajale su uplakane žene zavijene u crno. Nitko od obitelji i susjeda nije želio razgovarati.

- Molimo vas da nas pustite na miru. Nemamo vam što reći, vidite da nam je strašno teško, rekao je jedan od rođaka, pišu 24 sata. 

Pročitajte i ovo Plakat ispred doma zdravlja Nelojalna konkurencija Plakatima vrbuju liječnike, razljutili ostatak Hrvatske: ''Ljuti me i žalosti. Ne znam koji bih sad izraz upotrijebio'' Djevojčica kod psihologa Tijekom saslušanja Cure nove informacije o ubojstvu Saše K.: Psiholozi šokirani ponašanjem njegove kćeri (14)

U policiji su rekli da je nalaz patologa pokazao da se mali Dario Dolovčak iz Polja Krapinskog, rođen u kolovozu 2003., ugušio žvakaćom gumom koja mu je začepila dišne puteve. 

Nitko od lokalnih stanovnika koji su dobro poznavali malog Darija još ne može shvatiti da je mališan stradao na tako neobičan način. 

Dječak je u ponedjeljak kao i svakoga dana nakon obiteljskoga ručka s petogodišnjom sestrom gledao crtiće na videu. Iznenada mu je pozlilo. 

Baka Marija pokušala mu je pomoći tako što mu je na čelo stavljala hladne obloge, a kada je dječaku počela iz nosa curiti krv pozvala je njegova oca Krešimira koji je radio na obližnjem gradilištu.
 
Sin mu je na rukama preminuo na putu do Doma zdravlja Krapina. Dežurna liječnica pokušala ga je reanimirati, no nažalost, malenom se više nije moglo pomoći.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene