Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zapalila im se odijela

Trogir: Dvojica radnika teško opečena prilikom varenja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nesreći koja se dogodila jutros desetak minuta prije devet sati u Brodotrogiru dvojica su radnika teže opečena i primljena su na liječenje u splitski Klinički bolnički centar (KBC), potvrdilo je to brodogradilište.

Kako se doznaje u Brodotrogiru, nesreća se dogodila na navozu novogradnje 321 u tanku 100. Tijekom zavarivanja radnika kooperantske tvrtke Kaciga d.o.o. u jednom je trenutku zahvatila iskra i zapalila mu radno odijelo. Ozlijeđenom radniku u pomoć je priskočio kolega iz Brodotrogira, koji je i sam ozlijeđen, a vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni su u trogirski Dom zdravlja. S obzirom na opekline, prevezeni su na liječenje u splitski Klinički bolnički centar (KBC). (Hina)

Pročitajte i ovo Ivan Kaštelan i Ana Hinić - 2 Ravnateljice nije bilo Roditelj u učionici nasrnuo na profesora: "Ovo nije prvi napad u toj školi, što je poduzela ravnateljica?" Noćni klub - 2 Ključ u bravu Vlasnik karlovačkog kluba nakon opasnog incidenta za DNEVNIK.hr: "Definitivno zatvaram, ništa nije vrijedno ovoga"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene