Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Visok je 167 centimetara, smeđih očiju i prosijede kose. Usporeno hoda, a sa sobom nije ponio novac, identifikacijske dokumente kao ni mobitel.


Mole se svi građani koji imaju bilo kakvu informaciju koja bi mogla pomoći u što bržem pronalasku nestalog Marijana Stančina da se jave u najbližu policijsku postaju.

Vezani članci Ilustracija Policija opet u akciji: Zbog kršenja mjera uhićen predsjednik udruge, u raciji otkriveno i oružje i droga Stjepan Sučić Državni tajnik kršio mjere pa vrijeđao policajce u kafiću i razbio vrata u postaji. Glasnogovornik Vlade: "Ako je to istina, takvo ponašanje je potpuno neprimjereno"

Velika potraga za mladim Korčulaninom: Filipa Romića (20) traži 60 ljudi

Marijan Stančin (1955.) nestao je 4.svibnja. 2014. u ranim jutarnjim satima, oko 07:20 sati iz obiteljske kuće na adresi Vrbik 3, Zagreb. Zadnji put je snimljen na nadzornim kamerama, istog dana u 07:30 sati krečući se u smjeru nasipa. Od tada mu se gubi svaki trag.

U trenutku nestanka bio je obučen u svjetlo plavu traper jaknu, prugastu majicu, svjetlo plave traper hlače i smeđe cipele. Visok je 167 centimetara, smeđih očiju i prosijede kose. Usporeno hoda, a sa sobom nije ponio novac, identifikacijske dokumente kao ni mobitel.

Mole se svi koji imaju bilo kakvu informaciju ili prepoznaju nestaloga sa slike da se jave u najbližu policijsku postaju ili pak nazovu Marijanovog sina Maria na broj mobitela 091 526 6984.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook