Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija traži pomoć

TRAŽI SE Marijan Stančin, nestao je 4. svibnja: 'Gubi mu se svaki trag'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Visok je 167 centimetara, smeđih očiju i prosijede kose. Usporeno hoda, a sa sobom nije ponio novac, identifikacijske dokumente kao ni mobitel.

Mole se svi građani koji imaju bilo kakvu informaciju koja bi mogla pomoći u što bržem pronalasku nestalog Marijana Stančina da se jave u najbližu policijsku postaju.

Pročitajte i ovo Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama Ilustracija Crna kronika Pritvoren zbog pokušaja ubojstva i zlouporabe droga kraj Poreča

Velika potraga za mladim Korčulaninom: Filipa Romića (20) traži 60 ljudi

Marijan Stančin (1955.) nestao je 4.svibnja. 2014. u ranim jutarnjim satima, oko 07:20 sati iz obiteljske kuće na adresi Vrbik 3, Zagreb. Zadnji put je snimljen na nadzornim kamerama, istog dana u 07:30 sati krečući se u smjeru nasipa. Od tada mu se gubi svaki trag.

U trenutku nestanka bio je obučen u svjetlo plavu traper jaknu, prugastu majicu, svjetlo plave traper hlače i smeđe cipele. Visok je 167 centimetara, smeđih očiju i prosijede kose. Usporeno hoda, a sa sobom nije ponio novac, identifikacijske dokumente kao ni mobitel.

Mole se svi koji imaju bilo kakvu informaciju ili prepoznaju nestaloga sa slike da se jave u najbližu policijsku postaju ili pak nazovu Marijanovog sina Maria na broj mobitela 091 526 6984.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene