Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Visok je 167 centimetara, smeđih očiju i prosijede kose. Usporeno hoda, a sa sobom nije ponio novac, identifikacijske dokumente kao ni mobitel.


Mole se svi građani koji imaju bilo kakvu informaciju koja bi mogla pomoći u što bržem pronalasku nestalog Marijana Stančina da se jave u najbližu policijsku postaju.

Vezani članci Vozio u suprotnom smjeru (Foto: Dnevnik.hr) Opasna vožnja na autocesti Rijeka-Zagreb: Policija objavila snimku vožnje u suprotnom smjeru Nazdravljanje (Foto: Dnevnik.hr) Nije važno ni što se pije ni što svira: Martinje se slavi diljem Hrvatske. Policija podsjeća na crne brojke i poziva na oprez

Velika potraga za mladim Korčulaninom: Filipa Romića (20) traži 60 ljudi

Marijan Stančin (1955.) nestao je 4.svibnja. 2014. u ranim jutarnjim satima, oko 07:20 sati iz obiteljske kuće na adresi Vrbik 3, Zagreb. Zadnji put je snimljen na nadzornim kamerama, istog dana u 07:30 sati krečući se u smjeru nasipa. Od tada mu se gubi svaki trag.

U trenutku nestanka bio je obučen u svjetlo plavu traper jaknu, prugastu majicu, svjetlo plave traper hlače i smeđe cipele. Visok je 167 centimetara, smeđih očiju i prosijede kose. Usporeno hoda, a sa sobom nije ponio novac, identifikacijske dokumente kao ni mobitel.

Mole se svi koji imaju bilo kakvu informaciju ili prepoznaju nestaloga sa slike da se jave u najbližu policijsku postaju ili pak nazovu Marijanovog sina Maria na broj mobitela 091 526 6984.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook