Policijska patrola u srijedu navečer kod Spiljanskog mosta na Neretvi naišla je na rastrojenog mladića s vidljivim ozljedama koji im je samo uspio reći da je automobilom s djevojkom sletio u Neretvu. Njezino tijelo pronađeno je u četvrtak.

Galerija


Na području Konjica u BiH od srijede uvečer trajala je potraga za djevojkom koja je automobilom, kojim je upravljala u društvu mladića, sletjela u rijeku Neretvu. Tijelo 28-godišnje djevojke pronađeno je u četvrtak, piše Avaz.ba.

Vezani članci Prometna policija, ilustracija Pripreme za otvaranje terasa kafića? Napuhao 3,80 promila pa lakše ozlijedio putnicu Prometna nesreća, očevid (Foto: Arhiva/Ivica Galoic/PIXSELL) - 3 Poginuli 24-godišnji mladić i djevojka: Policija objavila detalje nesreće u Lugu Samoborskom

Policijska patrola u srijedu je oko 20:40 sati kod Spiljanskog mosta zatekla mladića s vidljivim ozljedama. Policajcima je uspio reći da su dva kilometra dalje on i djevojka automobilom sletjeli u rijeku. On je uspio isplivati te je zbog lošeg psihičkog stanja i šoka zbrinut na neuropsihijatriji.

Radi se o 24-godišnjem mladiću, doznaje Avaz.ba.