Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon što je sišla

Tragedija u Bjelovaru: Prikolicom traktora pregazio ženu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
62-godišnja žena iz Bjelovara preminula je nakon što ju je pregazio traktor kojim je upravljao 34-godišnjak.

34-godišnjak je jutros oko 6:15 upravljao neregistriranim traktorom sa poluprikolicom na kojoj je prevozio drva Ulicom Petra Biškupa Vene u Bjelovaru u pravcu centra grada.

Pročitajte i ovo Teška prometna nesreća u Bjelovaru Poginuo vozač traktora Policija objavila detalje teške nesreće na bjelovarskoj obilaznici Hitna pomoć, ilustracija Suvozač lakše ozlijeđen Vozio buggy pa izgubio nadzor: Nije koristio pojas i zadobio teške ozljede

Ispred kućnog broja 12 se zaustavio na kolniku, nakon čega je s traktora sišla 62-godišnjakinja, koja se vozila na blatobranu i stala pored poluprikolice. 'Nakon toga je vozač traktora krenuo sa traktorom unaprijed, a da se nije uvjerio da tu radnju može učiniti bez opasnosti po druge sudionike u prometu i ne vodeći pritom računa o položaju i smjeru kretanja vozila, uslijed čega je desnim kotačem poluprikolice srušio, a zatim i pregazio navedenu ženu', izvijestila je PU bjelovarsko-bilogorska. 

Uslijed zadobivenih ozljeda 62-godišnjakinja je preminula na mjestu događaja. Izvršenim alkotestiranjem vozača traktora nije utvrđena prisutnost alkohola u organizmu, a protiv njega slijedi kaznena prijava.

Prema podacima bjelovarsko-bilogorske policije ovo je treća poginula osoba u prometnim nesrećama ove godine na području ov policijske uprave.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene