Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kobno fotografiranje

TRAGEDIJA NA PLITVICAMA Žena (54) pala s vrha kanjona u jezero i poginula

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slovačka turistica poginula je u Nacionalnom parku Plitvice, nakon što je pala s vrha kanjona u jezero, s visine od 70 metara.

Smrt slovačke turistice reporterki Dnevnika Nove TV Barbari Štrbac potvrdila je ravnateljica NP Plitvice te istaknula da je turistica u trenutku pada bila na području koje se nalazi izvan označenih staza.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Žilav dječak DVAPUT U ISTOM DANU PREVARIO SMRT Preživio pad s litice visoke 30 metara i ugriz zmije otrovnice Slika nije dostupna Neobičan humor VIDEO Najgora djevojka ikad: Pogledajte kako se osvetila dečku

Nesretna žena se popela na stijenu kako bi fotografirala prirodu i slapove, no pod njezinim nogama se odlomio komad stijene i ona je pala 70 metara niže u jezero.

'Danas u 11:44 sata, centar 112 PU ličko-senjsku obavijestio je da je u Nacionalnom parku Plitvička jezera, 54-godišnja slovačka državljanka pala u provaliju. Mrtvozornik izlazi na mjesto događaja, a o svemu je izvješteno i nadležno odvjetništvo', rekla je za Dnevnik.hr glasnogovornica PU ličko senjske Maja Brzičević.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene