Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otišao na ronjenje

Tragedija kod Zadra: Mladića pronašli mrtvog u moru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvadesetšestogodišnji ronilac za kojim se od sinoć tragalo, jutros je oko 9,30 sati pronađen mrtav u moru na dubini od oko 20 metara kod otoka Ugljana, doznaje se u Policijskoj upravi zadarskoj.

Policija je sinoć u 21,05 sati zaprimila dojavu da se 26-godišnjak, koji je oko 14 sati otišao na ronjenje iz mjesta Kukljica na otoku Ugljanu prema Lamjani, nije vratio kući.

Pročitajte i ovo Gužve zbog radnih dozvola Organizacija rada Danima se stvaraju velike gužve: Spavaju pred policijom, a svi žele samo jedno Požar kod Šibenika Radi se na dogašavanju Požar kod Šibenika pod kontrolom vatrogasaca: "Izgorjela je površina od oko 450 hektara"

>> Vodice: U teškoj prometnoj nesreći smrtno stradala jedna osoba

Odmah je obavijestila Središnjicu za traganje i spašavanje u Rijeci te su policija i lučka kapetanija počeli tragati za nestalim mladim roniocem. Jutros oko 9,30 sati ronioci interventne policije Policijske uprave zadarske pronašli su ga mrtvog u moru na dubini od oko 20 metara između otočića Bisage i Karantunić kod otoka Ugljana, rečeno je u Policijskoj uprava zadarskoj. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene