Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obitelj iz Velike Britanije

VIDEO Tragedija kod Dubrovnika: Otac (37) i dvoje djece poginuli u sudaru s kamionom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Smrtno su stradali 37-godišnji Britanac i dvoje djece, čija je majka (34) s još jednim djetetom na bolničkom liječenju zbog teških ozljeda

U jutrošnjoj prometnoj nesreći kod mjesta Slano u Dubrovačkom primorju smrtno su stradali 37-godišnji Britanac i dvoje djece, a 34-godišnja majka s još jednim djetetom je teško ozlijeđena i nalazi se u bolnici, potvrdila je policija.

Pročitajte i ovo Autocesta Stanje u prometu Ponovno otvorena autocesta A1 u smjeru juga, u prekidu su neke trajektne linije Ilustracija Sudar triju vozila Užasna prometna nesreća na jugu Hrvatske: Jedna osoba poginula, dvije ozlijeđene

8-godišnji dječak naknadno je zbog teških ozljeda oko 16 sati iz dubrovačke bolnice helikopterom prebačen u Split. O stradaloj ženi i dalje će skrbit liječnici u dubrovačkoj bolnici. Njezino zdravstveno stanje je također vrlo ozbiljno.

"Ona je operirana, imala je jednu kontuziju jetre, koja je kirurški sanirana, ima i jednu cerebralnu traumu. Stabilno je, ali životno ugrožena. Dječak je pri svjesti, on ima možda čak i više ozljeda. Ima serijsku frakturu rebara, kontuziju pluća, kontuziju jetre, hematom u bubregu", rekao je pročelnik Službe za kirurgiju OB Dubrovnik Velimir Lupret.

Nesreća se dogodila na magistrali na ulazu u Slano gdje je BMW britanskih oznaka pod nerazjašnjenim okolnostima podletio pod kamion cestarske službe. "Radi se o državljanima Velike Britanije koji su se nalazili u osobnom vozilu, dok 46-godišnji hrvatski državljanin koji je upravljao teretnim vozilom nije ozlijeđen", izvijestila je policijska glasnogovornica Marija Gjenero.

U policiji kažu da će se sve okolnosti pod kojima je došlo do ove teške prometne nesreće utvrditi tijekom daljnjeg postupka. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene