Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OČEVID U TIJEKU

Tragedija kod Donjeg Miholjca: U teškoj prometnoj nesreći smrtno stradale dvije osobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema prvim informacijama, na tome dijelu ceste sudarila su se dva osobna automobila, a od zadobivenih ozljeda smrtno su stradali vozači oba vozila 62-godišnjak i 40-godišnjak, a dvoje putnika je ozlijeđeno.

Predvečer, oko 18 sati na cesti između Donjeg Miholjca i naselja Sveti Đurađ dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su poginule dvije osobe, izvijestili su iz Policijske uprave osječko-baranjske.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nesreća na Viru Quadom sletio s litice i pao u more, ima teške ozljede Policija, ilustracija Očevid u tijeku Tragedija u rano jutro: Sletio automobilom s ceste i poginuo

Prema prvim informacijama, na tome dijelu ceste sudarila su se dva osobna automobila, a od zadobivenih ozljeda smrtno su stradali vozači oba vozila 62-godišnjak i 40-godišnjak, dok je dvoje putnika ozlijeđeno.

Više pojedinosti o nesreći znat će se nakon očevida, a promet na tom dijelu ceste je zatvoren i preusmjerava se okolnim pravcima.

U osječko-baranjskoj PU podsjećaju kako je ovo peti vikend za redom s prometnim nesrećama u kojima je bilo poginulih osoba te kako je u ovogodišnjim prometnim nesrećama u županiji do sada ukupno smrtno stradalo 26 osoba. Stoga u policiji ponovno pozivaju vozače na oprez u vožnji i poštivanje prometnih propisa, prenosi Hina.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene