Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestručno spajanje

Teško ozlijeđena pri eksploziji plinske boce

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U eksploziji, koju je uzrokovalo curenje plina iz nestručno spojene plinske boce na štednjak, u obiteljskoj kući u Slavonskom Brodu teško je ozlijeđena 42-godišnja žena, a policija protiv 71-godišnjakinje podnosi kaznenu prijavu za dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom.

Eksplozija se dogodila jučer oko 7,45 sati u obiteljskoj kući u Ulici Tina Ujevića, kad je 42-godišnjakinja upaljačem zapalila vatru na plinskom štednjaku u zatvorenoj podrumskoj prostoriji, priopćila je danas brodsko-posavska Policijska uprava. Teško ozlijeđenoj ženi liječnička pomoć je ukazana u bolnici u Slavonskom Brodu, a potom je prevezena na daljnje liječenju u Traumatološku bolnicu u Zagrebu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Stradali supružnici Bol: Eksplodirala plinska boca, dvoje ozlijeđenih Slika nije dostupna U obiteljskoj kući Ekspodirala plinska boca, jedna osoba teško ozlijeđena

Policija je utvrdila da je 71-godišnjakinja nestručno spojila plinsku bocu na štednjak ne postavivši pri tome zaštitnu gumenu brtvu. U dogovoru sa državnim odvjetništvom policija protiv nje podnosi kaznenu prijavu zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom, kaže se u priopćenju. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene