Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Alkoholizirani 28-godišnjak napao zaštitare

Teško ozlijedio zaštitara nakon koncerta Halida Bešlića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon završetka sinoćnjeg koncerta Halida Bešlića u zagrebačkoj Areni i prilikom razilaska posjetitelja, par minuta prije ponoći, 28-godišnjak se sukobio s dvojicom zaštitara te jednog od njih teško ozlijedio, a drugoga lakše, priopćila je PU zagrebačka.

28-godišnjak je bio u alkoholiziranom stanju (1,91 g/kg) u društvu trojice prijatelja starosti između 27 i 29 godina. U policiji je rečeno da je povod sukobu s dvojicom zaštitara, u dobi od 22 godine, bio njegov prigovor na njihov način rada nakon čega ga je, kasnije lakše ozlijeđeni zaštitar, upozorio na ponašanje. Mladić je tada prvo udario tog zaštitara koji ga je upozorio, a odmah potom i njegovog kolegu kojeg je pri tome teško ozlijedio. Do dolaska policijskih službenika zadržali su ga drugi zaštitari.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zapjevat će sa svojim idolom Upoznajte pobjednicu natječaja 'Pjevaj s Halidom'! Slika nije dostupna 23. listopada u zagrebačkoj Areni Zahuktava se atmosfera za veliki Halidov povratak

Obojica zaštitara vidljivo ozlijeđena, vozilom Hitne medicinske pomoći prevezena su u Kliniku za traumatologiju gdje je utvrđeno da je jedan teško, a drugi lakše ozlijeđen. Mladić je doveden u policijsku postaju zajedno sa trojicom svojih prijatelja i zadržan do otriježnjenja, kada će nad njim biti provedena prekršajna obrada i kriminalističko istraživanje. Ostala trojica su puštena. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene