Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u Breznici Đakovačkoj

Mladić (25) teško ozlijedio policajca, a četvorica pokušavala spriječiti njegovo uhićenje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je u Breznici Đakovačkoj izašala ne teren zbog narušavanja javnog reda i mira. Napao ih je 25-godišnjak i teško ozlijedio jednog policajca, a drugog lakše dok su četvorica muškaraca pokušala spriječiti njegovo uhićenje.

Zbog fizičkog napada i teškog ozljeđivanja policajca osječko-baranjska policija je u Breznici Đakovačkoj uhitila 25-godišnjeg mladića, a privedena su još četvorica muškaraca koja su pokušala spriječiti njegovo uhićenje, izvijestila je u srijedu policija.

Pročitajte i ovo Bruna Papić - 1 Napadač priveden Stravičan napad na žene u Splitu: Struka poslala jasnu poruku, a jedno je ključno Policija je okružila trgovački centar u Sydneyju - 4 Napadač upucan FOTO/VIDEO Preminula mama koju je manijak u šoping-centru izbo zajedno s bebom

U ponedjeljak 17. kolovoza u 2:26 policija je zaprimila telefonsku dojavu da je u Breznici Đakovačkoj došlo do narušavanja javnog reda i mira, a policajci koji su upućeni na mjesto događaja pronašli su osobe odgovorne za narušavanje.

Prilikom policijske intervencije 25-godišnji osumnjičenik fizički je napao policajce, pri čemu je jedan policajac teško ozlijeđen, dok je napadač zadobio lake ozljede, naveli su iz policije.

Istodobno 43-godišnjak, 40-godišnjak, 39-godišnjak i 36-godišnjak pokušali su spriječiti privođenje 25-godišnjeg napadača, pa su sva petorica uhićena i privedena u policijsku postaju.

Po završetku kriminalističkog istraživanja utvrđena je sumnja da je 25-godišnjak počinio kazneno djelo napada na službenu osobu, a ostala četvorica osumnjičenika kazneno djelo prisile prema službenoj osobi.

Počinitelji su u utorak predani pritvorskom nadzorniku osječko-baranjske policijske uprave. Policija provodi daljnje izvide radi utvrđivanja prekršajne odgovornosti i drugih sudionika ovog događaja, dodaje se u priopćenju.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene