Policija, ilustracija
Policija, ilustracija Foto: Dusko Jaramaz/Pixsell

Policija je u Breznici Đakovačkoj izašala ne teren zbog narušavanja javnog reda i mira. Napao ih je 25-godišnjak i teško ozlijedio jednog policajca, a drugog lakše dok su četvorica muškaraca pokušala spriječiti njegovo uhićenje.


Zbog fizičkog napada i teškog ozljeđivanja policajca osječko-baranjska policija je u Breznici Đakovačkoj uhitila 25-godišnjeg mladića, a privedena su još četvorica muškaraca koja su pokušala spriječiti njegovo uhićenje, izvijestila je u srijedu policija.

Vezani članci Ilustracija ''Muškarac nagovara djecu da pođu s njim'': Zbog te objave podnesen optužni prijedlog Napad nožem u parku u Parizu - 4 Policija ustrijelila muškarca koji je u Parizu napao prolaznike: Nožem ubio jednu osobu, ranio više njih

U ponedjeljak 17. kolovoza u 2:26 policija je zaprimila telefonsku dojavu da je u Breznici Đakovačkoj došlo do narušavanja javnog reda i mira, a policajci koji su upućeni na mjesto događaja pronašli su osobe odgovorne za narušavanje.

Prilikom policijske intervencije 25-godišnji osumnjičenik fizički je napao policajce, pri čemu je jedan policajac teško ozlijeđen, dok je napadač zadobio lake ozljede, naveli su iz policije.

Istodobno 43-godišnjak, 40-godišnjak, 39-godišnjak i 36-godišnjak pokušali su spriječiti privođenje 25-godišnjeg napadača, pa su sva petorica uhićena i privedena u policijsku postaju.

Po završetku kriminalističkog istraživanja utvrđena je sumnja da je 25-godišnjak počinio kazneno djelo napada na službenu osobu, a ostala četvorica osumnjičenika kazneno djelo prisile prema službenoj osobi.

Počinitelji su u utorak predani pritvorskom nadzorniku osječko-baranjske policijske uprave. Policija provodi daljnje izvide radi utvrđivanja prekršajne odgovornosti i drugih sudionika ovog događaja, dodaje se u priopćenju.