Brza cesta Solin - Kaštela, ilustracija
Brza cesta Solin - Kaštela, ilustracija Foto: Ivana Ivanovic/Pixsell

U Solinu je u nedjelju oko 15:30 došlo do teške prometne nesreće u kojoj je poginula jedna osoba, javlja policija. Neslužbeno se doznaje da je riječ o svećeniku Boži Deliću, župniku iz Kaštel Kambelovca.


U Solinu, na Širini, u nedjelju oko 15:30 došlo je do teške prometne nesreće. Do nesreće je došlo na brzoj cesti Solin - Kaštela.

Vezani članci Policijski očevid, ilustracija Detalji užasa kod Čakovca: Otkriveno zašto je vozač sletio s ceste i na mjestu poginuo Prometna policija, ilustracija Crni vikend na hrvatskih cestama: U četiri prometne nesreće poginulo čak osam osoba

Kako doznajemo od policije, došlo je do slijetanja automobila s ceste i udaranja u zaštitnu ogradu. Pozvana je hitna pomoć, no vozaču nije bilo spasa.

Policija provodi očevid, a promet se odvija bez zastoja na toj dionici.

Neslužbeno doznajemo da je vozaču pozlilo za volanom. Točan uzrok nesreće bit će utvrđen naknadno.

Portal Kaštela.org doznaje da je preminuo don Božo Bobo Delić, dugogodišnji župnik župe Svetog Mihovila u Kaštel Kambelovcu. 

"Prema našim saznanjima, don Bobo je sam upravljao automobilom, a u jednom trenutku mu je pozlilo te je preminuo, nakon čega je automobil bez kontrole udario u zaštitnu ogradu. Na mjesto događaja odmah je stigla ekipa Hitne pomoći, koji su pokušali reanimaciju, no pomoći nije bilo", piše taj portal.

Don Bobo Delić 72-godišnji župnik koji je 16 godina služio u kambelovskoj župi, danas je tako svojim župljanima održao svoja posljednja Sveta misna slavlja.