Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid u tijeku

Policija objavila detalje teške prometne nesreće u kojoj su poginula dvojica motociklista

U sudaru smrtno stradala dvojica motociklista
U sudaru smrtno stradala dvojica motociklista Foto: Ivica Galovic/Pixsell
Dvije osobe su smrtno stradale na cesti Sovski Dol-Paka.

Iz policijske uprave požeško-slavonske priopćili su kako se na cesti Sovski Dol-Paka dogodila teška prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva motocikla. Poginule su dvije osobe

Pročitajte i ovo Gusti dim nad Gazom - 1 Rat na Bliskom istoku Ministarstvo vanjskih poslova otkrilo koliko se Hrvata trenutno nalazi u Izraelu te poručilo: "Situacija je vrlo izazovna i promjenjiva"

Jedan od očevidaca prepričao je tragičnu nesreću.

"Bilo je tu na jednom mjestu nekoliko motora, stajali su parkirani. U jednom trenutku sam vidio da dosta brzo dolazi jedan motor. Odjednom sam čuo udarac i vidio da zrakom lete dijelovi motora. Išli su jedan drugom u susret, jedan iz Đakova prema Ruševu, a drugi u suprotnom pravcu. Direktno se sudarili", rekao je za Požega.eu očevidac tragične nesreće.

Policija je nakon očevida objavila detalje.

"Oko 14:10 sati između mjesta Sovski dol i Paka, 56-godišnji vozač koji je upravljao motociklom izlaskom iz zavoja ulijevo pretjecao je osobni automobil kojim je upravljao 73-godišnjak, iako navedenu radnju pretjecanja nije mogao obaviti s obzirom na karakteristike ceste i postojeće okolnosti (više uzastopnih zavoja te smanjene preglednosti i kolnika u padu) uslijed čega je prednjim dijelom motocikla udario u prednji dio motocikla, a kojim je iz suprotnog smjera upravljao 22-godišnjak.

U prometnoj nesreći smrtno su stradali 22-godišnjak i 56-godišnjak.

Očevidom je rukovodila državna odvjetnica Općinskog državnog odvjetništva u Požegi, a u vremenu od 14.40 do 19 sati državna cesta D38 je bila zatvorena za sav promet i on se odvijao alternativnim pravcima", naveli su iz policije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene