Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slijedi kaznena prijava

Pijan vozio prebrzo, probio metalnu ogradu pa sletio na prugu: Jedan mladić se bori za život, drugi teško ozlijeđen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Sisku se u noći na četvrtak dogodila teška prometna nesreća. Jednom mladiću se liječnici bore za život, a drugi je teško ozlijeđen.

U noći na četvrtak, oko pola sata iza ponoći u Sisku, na raskrižju mosta Gromova i Rimske ulice, dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene dvije osobe, javlja policija. 20-godišnji vozač automobila našičkih registracija je krećući se iz smjera Ulice Josipa Jurja Strossmayera u smjeru Zagrebačke ulice i dolaskom do semofora na raskrižju prema Rimskoj ulici, skrenuo je u desno na silaznicu. Pri skretanju je izgubio nadzor nad vozilom zbog prevelike brzine i stanja na cesti.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Vozilom je udario i probio metalnu zaštitnu ogradu mosta pa sletio na željezničku prugu. U automobilu su u trenutku prometne nesreće bila još dvojica mladića u dobi od 20 godina i jedan 22-godišnjak.

Ozlijeđeni putnici 22-godišnjak i 20-godišnjak su zbog zadobivenih ozljeda prevezeni u sisačku bolnicu. 22-godišnjaku su konstatirane teške tjelesne ozljede, a 20-godišnjaku teške tjelesne ozljede opasne za život. Alkotestiranjem vozača utvrđena je koncentracija alkohola od 1,41 promila.

"Očevid na mjestu događaja je, uz policijske službenike, vodila zamjenica općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku", priopćeno je iz PU sisačko-moslavačke. Slijedi kaznena prijava protiv vozača.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene