Do nesreće je došlo oko 10:30 blizu adrese Bihaćka 25, u Sesvetama.

Galerija


Iz Policijske uprave zagrebačke javili su kako je danas oko 10:30 u Sesvetama, Bihaćka 25, došlo do teške prometne nesreće.

Vezani članci Prometna nesreća u Sesvetama, auto udario u kuću i zapalio se - 6 Kupio sve pred sobom: Prije nego se zabio u kuću u Sesvetama, vozač je udario nekoliko automobila, semafor, stup, ogradu... Prometna nesreća na Istarskom ipsilonu, ilustracija (Foto: JVP Rovinj) U frontalnom sudaru auta i kombija na Istarskom ipsilonu poginula jedna osoba

Po informacijama PU zagrebačke, u nesreći je jedna osoba smrtno stradala.

Neslužbeno doznajemo da je do tragedije najvjerojatnije došlo kad je djelatnik Čistoće vozeći kamion unatrag pregazio kolegu koji je stajao iza njega. Okolnosti same nesreće još nisu poznate.

Nakon nesreće oglasili su se iz Zagrebačkog holdinga i podružnice Čistoća te izrazili duboko žaljenje i sućut obitelji tragično stradalog radnika u Sesvetama.

"Do nesreće je došlo prilikom jutrošnjeg odvoza otpada, a istražne radnje vezane za ovaj događaj još su u tijeku. Iako su sve nadležne službe odreagirale u najkraćem mogućem vremenskom roku, nažalost našem kolegi nije bilo pomoći. Zagrebački holding d.o.o i podružnica Čistoća poštuju sve zakonske propise vezano za zaštitu na radu, ali je, nažalost, došlo do nesretnog događaja koji se nije mogao predvidjeti", naveli su iz Holdinga.