Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Teška prometna nesreća u Našicama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri su osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se dogodila jutros u 6,45 sati u Martinu, našičkom prigradskom naselju, izvijestila jer policija.

U prometnoj su nesreći sudjelovala dva osobna automobila i teretno vozilo.

Pročitajte i ovo Ivica Bukvić, načelnik Policijske postaje Našice, i Domagoj Mikić GOST DNEVNIKA NOVE TV Policija pronašla oružje svirepog ubojstva u Našicama, ubojici prijeti i do 50 godina zatvora: "Nije bio evidentirani nasilnik" Slika nije dostupna ZAVRŠIO OČEVID U NAŠICAMA Djevojka ubijena hladnim oružjem: Muškarac se bacio s nadvožnjaka, preživio je s teškim ozljedama

Teške ozljede opasne za život zadobila je vozačica osobnog automobila zagrebačkih registracijskih oznaka koja je iz našičke bolnice prevezena je u Kliničku bolnicu u Osijeku.

Policijskim očevidom utvrđeno je da je vozačica, 34-godišnja Vinkovčanka, u zavoju malo prešla na suprotni kolnički trak i sudarila se s kamionom koji je naišao iz suprotnog smjera. Kamion je skrenuo i udario u osobni automobil koji je čekao da se uključi u promet.

Njime je upravljala 52-godišnja Martinjanka, koja je lakše ozlijeđena, rekla je glasnogovornica osječko-baranjske Policijske uprave Edita Roterbauer.

Vozač kamiona, 26-godišnjak iz Slavonskog Broda, također je lakše ozlijeđen.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene