Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Udario ga retrovizorom

Još jedna tragedija na cestama: U stravičnoj prometnoj nesreći u Istri u naletu kamiona poginuo pješak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U ponedjeljak rano ujutro u Istri je došlo do teške prometne nesreće, javlja policija.

U prometnoj nesreći koja se dogodila danas oko 4.45 sati, na cesti D500 nedaleko Vozilića, smrtno je stradao 35-godišnji pješak.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Prometna nesreća na Soblinečkoj cesti Očevid u tijeku Na Soblinečkoj cesti sudarila se tri automobila: Jedan završio na boku, vatrogasci izvlačili zarobljene

Nesreća se dogodila kada je 26-godišnjak upravljao teretnim vozilom Iveco, pulske registarske oznake, u smjeru tunela Učka te se na ravnom dijelu kolnika nije kretao sredinom obilježene prometne trake, već se približio desnom rubu kolnika, gdje je desnim retrovizorom udario 35-godišnjaka koji se pješice kretao u istom smjeru.

 

Pješak je smrtno stradao na mjestu događaja te je njegovo tijelo prevezeno na Odjel patologije pulske bolnice radi obavljanja obdukcije.

Nad 26-godišnjakom se provodi kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene