Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oduzeo prednost

Težak frontalni sudar u Garešnici: Liječnici vozaču koji je izazvao nesreću nisu uspjeli spasiti život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U sudaru dva automobila u Garešnici, od teških ozljeda zadobivenih u toj nesreći preminuo je vozač (77).

Od posljedica frontalnog sudara dva automobila u Garešnici u bjelovarskoj bolnici preminuo je jedan od vozača. Kako je izvijestila PU bjelovarsko-bilogorska, 77-godišnji vozač automobila izazvao je sudar nakon što je pri skretanju ulijevo oduzeo prednost drugom automobilu.

Nesreća se dogodila u nedjelju oko 15:50 u Ulici Matije Gupca kod kućnog broja 66.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nesreća u Sisku Automobil se sudario s autobusom pa se zabio u rasvjetni stup, jedna osoba teško ozlijeđena

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna očevid u tijeku Dvoje ljudi završilo u bolnici nakon lančanog sudara pet automobila na zagrebačkom Jankomiru

Policija je izvijestila da navedeni vozač prilikom skretanja ulijevo nije propustio sva vozila iz suprotnog smjera te je došlo do frontalnog sudara u kojem je na 77-godišnjeg vozača Fiata, naletio 58-godišnji vozač Mercedesa.

Od siline udara Fiat je sletio s ceste, dok se drugi automobil zaustavio na cesti.

Vozač Fiata prebačen je u bjelovarsku bolnicu, no liječnici mu nisu uspjeli pomoći i u večernjim je satima preminuo od teških ozljeda zadobivenih u toj nesreći.

PU bjelovarsko-bilogorska izvijestila je i da je dosad u 2019. godini na području županije zabilježeno sedam smrtnih slučajeva u prometnim nesrećama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene