Policijski očevid (Foto: Arhiva/Pixsell,Ivica Galovic)
Policijski očevid (Foto: Arhiva/Pixsell,Ivica Galovic) Foto: Arhiva/Pixsell,Ivica Galovic

U sudaru dva automobila u Garešnici, od teških ozljeda zadobivenih u toj nesreći preminuo je vozač (77).


Od posljedica frontalnog sudara dva automobila u Garešnici u bjelovarskoj bolnici preminuo je jedan od vozača. Kako je izvijestila PU bjelovarsko-bilogorska, 77-godišnji vozač automobila izazvao je sudar nakon što je pri skretanju ulijevo oduzeo prednost drugom automobilu.

Nesreća se dogodila u nedjelju oko 15:50 u Ulici Matije Gupca kod kućnog broja 66.

Prometna nesreća u Sisku (Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL) Automobil se sudario s autobusom pa se zabio u rasvjetni stup, jedna osoba teško ozlijeđena

Policijski očevid, ilustracija (Foto: Pixsell,Luka Stanzl) Dvoje ljudi završilo u bolnici nakon lančanog sudara pet automobila na zagrebačkom Jankomiru

Policija je izvijestila da navedeni vozač prilikom skretanja ulijevo nije propustio sva vozila iz suprotnog smjera te je došlo do frontalnog sudara u kojem je na 77-godišnjeg vozača Fiata, naletio 58-godišnji vozač Mercedesa.

Od siline udara Fiat je sletio s ceste, dok se drugi automobil zaustavio na cesti.

Vozač Fiata prebačen je u bjelovarsku bolnicu, no liječnici mu nisu uspjeli pomoći i u večernjim je satima preminuo od teških ozljeda zadobivenih u toj nesreći.

PU bjelovarsko-bilogorska izvijestila je i da je dosad u 2019. godini na području županije zabilježeno sedam smrtnih slučajeva u prometnim nesrećama.