Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teške prometne nesreće

U prevrtanju automobila u Sinju poginuo vozač, u Puli poginuo motociklist

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U sinjskom naselju Čitluk oko 11.30 sati se dogodila prometna nesreća u kojoj je poginuo muškarac, javlja policija.

Na lokalnoj cesti je došlo do prevrtanja osobnog vozila uz cestu. Od zadobivenih ozljeda je na mjestu događaja preminuo muškarac.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća između Glavica i Hana Nedaleko od Sinja Teška prometna nesreća u Dalmaciji: Motociklist poginuo u sudaru s osobnim automobilom Dva taksija sudjelovala u prometnoj nesreći u Zagrebu - 1 Nesreća u metropoli VIDEO Krš i lom u centru Zagreba: Sudarila se dva taksija, tramvajski promet bio u prekidu

Preminuli vozač je u trenutku nesreće bio sam u osobnom vozilu, a o prometnoj nesreći obaviješteno je Državno odvjetništvo.

U tijeku je očevid nakon kojeg će biti poznato više detalja.

Ujutro u Puli poginuo motociklist

Jedna je osoba poginula u teškoj prometnoj nesreći koja se u nedjelju ujutro dogodila na Medulinskoj cesti u Puli kod skretanja za mjesto Pomer, izvijestila je istarska policija.

Prema prikupljenim podacima, nesreća se dogodila kad je vozač automobila (62) pulske registracije, koji se kretao iz smjera Medulina prema Puli na raskrižju za Pomer skrenuo u lijevo te oduzeo prednost vozaču motocikla.

Motocikl je udario u prednji dio automobila i odbio se u rasvjetni stup izvan kolnika, a motociklist (36) je na mjestu preminuo. Radi očevida, prometnica je u oba smjera bila zatvorena dva i pol sata, od 8.25 do 11 sati. (Hina, M.V.)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene