Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog neprilagođene brzine

Policija objavila detalje nesreće u Medulinu: Automobilom udarili u stup javne rasvjete, dvije osobe smrtno stradale

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj nesreći koja se u noći sa petka na subotu dogodila u Medulinu smrtno su stradale dvije osobe.

Prema podacima policije, nesreća se dogodila kada je 47-godišnjak iz Zagreba upravljajući automobilom Ford Mondeo zagrebačke registracije, Ulicom SAD-a u Medulinu, izlaskom iz desnog zavoja, zbog neprilagođene brzine kretanja, izgubio nadzor nad vozilom te prešao na suprotnu kolničku traku.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Makarske - 2 Užasni prizori FOTO Autobus sletio u provaliju s Jadranske magistrale, sve hitne službe su na terenu Detalji prometne nesreće - 4 ispali iz auta Detalji stravične nesreće na A1: U automobilu je bio i pas - pobjegao je, građani mole za pomoć

Vozilo je potom udarilo u povišeni rubnjak, a zatim u zanošenju izletio van kolnika gdje je udarilo u metalni stup javne rasvjete, razvodni ormarić za struju te betonski ogradni zid kuće.

Zagrepčanin i 43-godišnji suvozač, inače makedonski državljanin iz Skoplja, u nesreći su smrtno stradali te su njihova tijela prevezena na Odjel patologije Opće bolnice Pula gdje će po nalogu nadležnog odvjetnika, koji je bio na mjestu događaja, biti obavljena obdukcija.

Policijski službenici su obavili očevid prometne nesreće, a za vrijeme trajanja očevida promet je Ulicom SAD bio zatvoren do 5 sati i odvijao se obilaznim ulicama kroz Medulin. Na mjestu događaja izašli su i pulski vatrogasci radi pružanja tehničke pomoći. (Hina)


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene