Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Promet bio blokiran

Zastrašujući prizori na mjestu nesreće: U sudaru dva automobila kod Rijeke poginula jedna, ozlijeđene dvije osobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teška prometna nesreća dogodila se u ponedjeljak u večernjim satima na državnoj cesti između Svilnog i Čavala. Jedna je osoba poginula, javlja policija.

Oko 19:15 sati došlo je do prometne nesreća na državnoj cesti D3 između Svilnog i Čavala.

Pročitajte i ovo Policija Gužva u prometu Prometna nesreća na A4: Vozi se uz ograničenje brzine Ilustracija Nesreća pored Sabora HDZ-ov zastupnik na Markovu trgu autom naletio na ženu: "Sve se dogodilo u trenutku"

U sudaru dva automobila jedna je osoba poginula na mjestu, javili su iz PU primorsko-goranske. Dvije su osobe ozlijeđene.

Liječnička pomoć ozlijeđenima je pružena na mjestu nesreće, potom su prevezene u KBC na Sušaku. Trenutno nema informacija o težini njihovih ozljeda.

Takozvana "stara cesta" između Svilnog i Čavala je bila u potpunosti zatvorena za sav promet. Više informacija o nesreći će se znati nakon očevida kojim rukovodi Općinsko državno odvjetništvo.

U prometnoj nesreći  je poginuo 59-godišnji vozač, a 18-godišnja putnica u njegovu automobilu je teško ozlijeđena. Očevidom je utvrđeno da je 42-godišnji vozač Forda riječkih registracijskih oznaka nepropisno pretjecao u zavoju te izgubio kontrolu nad automobilom.

Udario je u zaštitnu ogradu i rub kolnika, a odbačeni automobil je u prevrtanju udario u nailazeći Fiat, u kojem su bili 59-godišnjak i 18-godišnjakinja.

Ozlijeđen je i vozač Forda, a on i djevojka s teškim ozljedama prevezeni su nakon nesreće u Klinički bolnički centar Rijeka.

Tijekom očevida, kojim je rukovodila zamjenica općinske državne odvjetnice, promet ovom cestom, između mjesta Čavle i Orehovica bio je u prekidu i odvijao se okolnim pravcima.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene