Teška prometna nesreća dogodila se u ponedjeljak u večernjim satima na državnoj cesti između Svilnog i Čavala. Jedna je osoba poginula, javlja policija.

Galerija


Oko 19:15 sati došlo je do prometne nesreća na državnoj cesti D3 između Svilnog i Čavala.

Vezani članci Kamion sletio s vijadukta Svilno - 2 Stravična nesreća kod Rijeke: Kamionom sletio s vijadukta Svilno u provaliju duboku nekoliko desetaka metara Policija, ilustracija Predložena kazna 63.000 kuna: Pijana bez vozačke neregistriranim motorom prošla kroz crveno, bježala policiji, pa udarila u aute

U sudaru dva automobila jedna je osoba poginula na mjestu, javili su iz PU primorsko-goranske. Dvije su osobe ozlijeđene.

Liječnička pomoć ozlijeđenima je pružena na mjestu nesreće, potom su prevezene u KBC na Sušaku. Trenutno nema informacija o težini njihovih ozljeda.

Takozvana "stara cesta" između Svilnog i Čavala je bila u potpunosti zatvorena za sav promet. Više informacija o nesreći će se znati nakon očevida kojim rukovodi Općinsko državno odvjetništvo.

U prometnoj nesreći  je poginuo 59-godišnji vozač, a 18-godišnja putnica u njegovu automobilu je teško ozlijeđena. Očevidom je utvrđeno da je 42-godišnji vozač Forda riječkih registracijskih oznaka nepropisno pretjecao u zavoju te izgubio kontrolu nad automobilom.

Udario je u zaštitnu ogradu i rub kolnika, a odbačeni automobil je u prevrtanju udario u nailazeći Fiat, u kojem su bili 59-godišnjak i 18-godišnjakinja.

Ozlijeđen je i vozač Forda, a on i djevojka s teškim ozljedama prevezeni su nakon nesreće u Klinički bolnički centar Rijeka.

Tijekom očevida, kojim je rukovodila zamjenica općinske državne odvjetnice, promet ovom cestom, između mjesta Čavle i Orehovica bio je u prekidu i odvijao se okolnim pravcima.