Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obavljen očevid

Teška prometna nesreća kod Garešnice: U naletu automobila poginuo pješak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na cesti kod Garešnice u ponedjeljak navečer poginuo je 59-godišnji pješak na kojega je neprilagođenom brzinom naletio 28-godišnji vozač automobila, kojega će policija kazneno prijaviti zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Bjelovarsko-bilogorska policija u utorak je izvijestila da se nesreća dogodila u Garešničkom Brestovcu oko 21:15 sati.

Pročitajte i ovo Hitna pomoć, ilustracija Prevezeno u bolnicu Teška nesreća kod Sinja: Auto naletio na dijete, ima ozljede opasne po život Ilustracija Nesreća pored Sabora HDZ-ov zastupnik na Markovu trgu autom naletio na ženu: "Sve se dogodilo u trenutku"

Tada je 28-godišnji vozač Renault Clia bjelovarskih registracija zbog neprilagođene brzine uvjetima i stanju na cesti (mrak, mokar kolnik, kiša) udario u 59-godišnjeg pješaka, koji je bez reflektirajućeg prsluka hodao uz cestu. Pješak je odbačen uz desni rub kolnika te je od zadobivenih teških ozljeda umro na mjestu nesreće.

Protiv 28-godišnjeg vozača slijedi podnošenje kaznene prijave zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu. Zbog ove prometne nesreće Brestovačka cesta bila je zatvorena na tom dijelu za sav promet u vremenu od 21:30 do 23:40 sati, kažu u policiji. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene