Obavijesti Video Pretražite Navigacija
troje poginulih

Crna noć na hrvatskim cestama: Preminula i druga žrtva naleta kombija kod Čakovca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Štefancu kod Čakovca kombi vozilo je udarilo u dva pješaka, javlja policija. Oboje pješaka je smrtno stradalo. U sudaru u Švajcarnici poginuo je vozač.

Na državnoj cesti D-20, u Štefancu kod caffe bara "B2" došlo je do teške prometne nesreće. Kombi vozilo je udarilo u dva pješaka, doznaje se od PU međimurske.

Pročitajte i ovo Dvojica muškaraca poginula u slijetanju quadom u rijeku Bednju - 1 Nesretni slučaj Dvojica muškaraca poginula kod Varaždina: Sletjeli su s quada u rijeku Stjepan i Katarina Đerek Velika tragedija Albanska vozačica koja je skrivila nesreću u kojoj su poginuli brat i sestra puštena iz bolnice pa odmah uhićena

Pješakinja je preminula na licu mjesta, a 31-godišnjak je preminuo u čakovečkoj bolnici oko 6:50, potvrdila je policija. 

Poginuo vozač u Švajcarnici

 

U sudaru dva automobila u petak kasno uvečer u baranjskom mjestu Švajcarnica poginuo je 32-godišnji vozač, a 20-godišnji vozač drugog automobila je ozlijeđen, izvijestila je u subotu osječko-baranjska Policijska uprava.

 

Teška prometna nesreća dogodila se u petak oko 22,25 sata u ulici Dragutina Tadijanovića kada je 32-godišnjak osobnim automobilom pretjecao drugo vozilo, ali je pri povratku u svoju prometnu traku udario u prednji dio osobnog automobila kojeg je pretjecao.

Od udara vozilo, kojim je upravljao 32-godišnjak, sletjelo je s kolnika, udarilo u ograde obližnjih kuća te na kraju u stablo, gdje se zaustavilo, a vozač je od zadobivenih ozljeda poginuo na mjestu nesreće.

Drugo vozilo, kojim je upravljao 20- godiišnji vozač također je sletjelo s kolnika, udarilo u ograde kuća, a vozač je ozlijeđen. Očevid je obavljen, a tijelo 32-godišnjaka bit će prevezeno u osječki Klinički bolnički centar (KBC) radi obdukcije.

 

BMW-om na terasu kafića

Pukom srećom nitko nije ozlijeđen u bizarnoj prometnoj nesreći koja se oko 19:25 sati odigrala u Zagrebu.

Vozač BMW-a vozilom se zaletio kroz križanje Slovenske i Ulice grada Mainza te neopreznom vožnjom završio na terasi kafića.

Pri tom je uništio nekoliko stolova. Nakon dolaska policije vozač je zatražio liječničku pomoć. Nitko drugi u ovoj nesreći nije ozlijeđen.

Iz policije vozače pozivaju na oprez i pridržavanje svih prometnih pravila te podsjećaju da zimsko računanje vremena započinje u nedjelju, u noći s 27. na 28. listopada, kad prema Zakonu o sigurnosti prometa na cestama, vozači na motornom vozilu za vrijeme vožnje danju moraju imati upaljena dnevna ili kratka svjetla.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene