Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KOLONE NA AUTOCESTI

Teška nesreća u tunelu Sveti Rok u smjeru Zagreba, ozlijeđene najmanje dvije osobe

Gužva pred tunelom Sveti Rok (Screenshot: HAK)
Gužva pred tunelom Sveti Rok (Screenshot: HAK)
Pušten je promet kroz tunel Sveti Rok, javlja HAK.

Od 11:34 sati pušten je promet kroz tunel Sveti Rok, na autocesti A1, u smjeru Zagreba. Zbog povećane gustoće prometa vozi se usporeno, u koloni. Nedugo nakon što se promet normalizirao, u tunelu Sveti Rok se oglasio protupožarni alarm zbog kojeg je promet kroz tunel ponovno bio nakratko u prekidu.

Pročitajte i ovo Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet Spašavanje posjetitelja iz žičare u Turskoj Ozlijeđeno deset osoba VIDEO Strašna nesreća na žičari u Turskoj: Jedna osoba poginula, još traje evakuacija zaglavljenih u kabinama

Ranije u utorak je promet bio prekinut nekoliko sati zbog prometne nesreće između čvorova Maslenica i Sveti Rok u smjeru Zagreba.

Kolone su pred tunelom Sveti Rok i pred naplatom Maslenica bile kilometarske. Obilazno se vozilo državnim cestama Maslenica – Zaton Obrovački – Gračac – čvor Sveti Rok (DC54, DC27, DC50), izvijestili su iz HAK-a.

Nesreća se dogodila u tunelu

Iz PU zadarske za DNEVNIK.hr potvrdili su da se nesreća dogodila u tunelu u smjeru Zagreba te da su ozlijeđene najmanje dvije osobe.

Dvije su osobe prevezene u bolnicu. Težina njihovih ozljeda za sada nije poznata.

Do nesreće je došlo na dva kilometra udaljenosti južno od ulaza u tunel. U sudaru su sudjelovala tri vozila – autobus iz Nizozemske, osobni automobil stranih registarskih oznaka i vozilo zagrebačkih registarskih oznaka.

Neslužbene i nepotvrđene informacije govore da je sudar izazvala žena koja je osobnim automobilom krenula u pretjecanje autobusa. Na putu joj se, uz autobus, našlo i vozilo Hrvatskih autocesta na koje je naletjela.

Na terenu su, osim policije, hitna pomoć i vatrogasci.

Uskoro opširnije...

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene