Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pred očima sina

Teška nesreća u Suhopolju: Zabio se motociklom u prijateljev kombi i poginuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj nesreći u Suhopolju poginuo je 44-godišnji motociklist. Zabio se u prijateljev kombi, koji mu je oduzeo prednost, a sve se dogodilo pred očima njegovog 15-godišnjeg sina.

Nakon što je 44-godišnji motociklist popravio svoj motocikl i s njim krenuo u probnu vožnju od Suhopolja do Gradine, pri povratku u Suhopolje dogodila se teška prometna nesreća. Motociklist se velikom brzinom približavao svojoj obiteljskoj kući gdje su ga pored puta čekali 15-godišnji sin i nekoliko prijatelja. U susret mu je dolazilo kombi vozilo virovitičkih registarskih oznaka za čijim se upravljačem nalazio njegov prijatelj.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku U blizini Bjelovara dogodila se prometna nesreća: Stradao je motociklist Ilustracija Očevid u tijeku Tragedija u Zagrebu: U sudaru s automobilom poginuo motociklist

Samo nekoliko metara prije mimoilaženja vozač kombija neočekivano je s desne trake prešao na lijevu u namjeri da okrene vozilo, te je tako motociklistu oduzeo prednost. U snažnom naletu motocikla u srednji dio kombija vozilo je završilo u lijevom putnom jarku, motocikl se u potpunosti raspao, a tijelo motocikliste doslovno je preletjelo zrakom više od 50 metara i palo je uz rub metalne ograde.

U pomoć unesrećenom priskočili su sin i prijatelji, ali je motociklista već bio mrtav. Vozač kombi vozila u prometnoj je nesreći prošao bez ozlijeda. Policija istražuje sve okolnosti ove prometne tragedije u kojoj je stradao otac troje maloljetne djece. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene