Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podlegao ozljedama

Teška nesreća u Petrinji: U sudaru s automobilom poginuo motociklist

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nedaleko od spomenika poginulim braniteljima u Sisačkoj ulici u Petrinji, u petak se dogodila prometna nesreća u kojoj je od posljedica sudara s osobnim automobilom umro motociklist

Kako je javljeno iz petrinjske policijske postaje, nesreća se dogodila kada je osobni automobil oduzeo prednost motociklistu, koji je s teškim ozljedama prebačen u sisački Opću bolnicu.

Pročitajte i ovo Spašavanje posjetitelja iz žičare u Turskoj Ozlijeđeno deset osoba VIDEO Strašna nesreća na žičari u Turskoj: Jedna osoba poginula, još traje evakuacija zaglavljenih u kabinama Nesreća kod Varaždina - 4 Tragedija kod Varaždina Maleno mjesto zavijeno u crno, sumještani se opraštaju od poginulih: "Žalosno je"; Policija poslala posebno upozorenje

Unatoč naporima liječnika da ga spase, motociklist je u bolnici podlegao ozljedama.

Policija je objavila kako je 21-godišnji vozač osobnog automobila sisačkih registracija skrećući u lijevo iz Sisačke ulice u Ulicu Gromova, oduzeo prednost prolaska motociklu sisačkih registracija kojim je prije stjecanja prava na upravljanje, upravljao također 21-godišnjak.

"Uslijed udara motociklist je pao na auto te na kolnik. Vozilom HMP Petrinja prevezen je u sisačku Opću bolnicu gdje je nekoliko minuta prije 17 sati i preminuo. Alkotestiranjem vozača osobnog automobila nije utvrđena prisutnost alkohola, a zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu protiv njega će nadležnom državnom odvjetništvu biti podnijeta kaznena prijava", poručuju iz PU Sisačko-moslavačke. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene