Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kod vinkovaca

Teška nesreća: Vlak naletio na automobil koji se nije zaustavio pred prugom, jedan muškarac preminuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Ostrovu blizu Vinkovaca jučer je došlo do teške prometne nesreće u kojoj je poginula jedna osoba. Kako je izvijestila policija, vozač (25) dolaskom do pruge nije provjerio ide li vlak. U naletu lokomotive automobil je odbačen na livadu. Suputnik u vozilu (55) preminuo je u bolnici od težine ozljeda.

Jučer, 23. svibnja oko 13:55 sati u Ostrovu blizu Vinkovaca, u Kolodvorskoj ulici, na prijelazu ceste preko željezničke dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je ozlijeđen jedan muškarac (25), a drugi (55) je preminuo od ozljeda.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća između Glavica i Hana Nedaleko od Sinja Teška prometna nesreća u Dalmaciji: Motociklist poginuo u sudaru s osobnim automobilom Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Mlađi muškarac vozio je automobil Hyundai vinkovačkih registarskih oznaka, a dolaskom do pruge nije provjerio ide li vlak. Nastavio je voziti i u prednji dio auta se zabio teretni vlak, u vlasništvu tvrtke sa sjedištem u Zagrebu. Silina udarca odbacila je auto na livadu.

Na mjestu prometne nesreće prijelaz ceste preko željezničke pruge je označen prometnim znakom obveznog zaustavljanja (stop) i prometnim znakom za označavanje prijelaza ceste preko željezničke pruge (andrijinim križem), ističe policija.

Suputnik o osobnom automobilu kojim je upravljao 25-godišnjak je bio 55. godišnjak iz Vinkovaca. Oba putnika su iz vozila iznijeli djelatnici JVP Vinkovci te su odmah odvezeni u OŽB Vinkovci radi ukazivanja liječničke pomoći.

Vozač, 25-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozljede te je zadržan na liječenju u bolnici, a 55-godišnjak je od zadobivenih ozljeda preminuo u 15:47, što je potvrđeno u OŽB Vinkovci.

Na mjestu događaja policija je provela očevid.

Protiv vozača osobnog automobila, 25-godišnjaka iz Vinkovaca, zbog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće će biti podnijeta kaznena prijava.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene