Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U SUDARU S AUTOMOBILOM

Detalji tragedije u Istri u kojoj su poginula dvojica mladića: Tijelo suvozača na motociklu pronašli su 30 metara dalje od mjesta nesreće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U kasnim popodnevnim satima u Istri se dogodila teška prometna nesreća u kojoj su smrtno stradali vozač i suvozač na motociklu, izvijestila je tamošnja policija.

Iz Policijske uprave istarske izvijestili su kako se danas u 18:22 dogodila teška prometna nesreća u kojoj su dvije osobe smrtno stradale.

Pročitajte i ovo Policija - 3 Prekinut promet Nova prometna nesreća u Dalmaciji, cesta je zatvorena za promet Sudar u Buzinu - 2 Kombi oduzeo prednost Opelu Sudar u Buzinu: Hitna prevezla jednu osobu u bolnicu

Do nesreće je došlo na cesti Rovinj - Kanfanar kod čvorišta Okreti (izlaz s Istarskog ipsilona), a u sudaru motocikla i osobnog vozila smrtno je stradao motociklist, naveli su u prvom priopćenju.

Nešto kasnije dodali su kako je 30 metara od mjesta nesreće pronađeno i beživotno tijelo muškarca koji je bio suvozač na motociklu.

Kako doznaje Glas Istre, o silini sudara govori i činjenica da se automobil koji je sudjelovao u nesreći potom zapalio i potpuno izgorio. Vozač automobila nije ozlijeđen u nesreći.

Više detalja bit će poznato nakon okončanja očevida.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene