Obavijesti Video Pretražite Navigacija
podlegla ozljedama

Teška nesreća kod Trilja: Vozilo sletjelo s ceste pa se prevrnulo na krov, žena preminula u bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nesreća se dogodila oko 14:20 na predjelu Gardun u općini Trilj, vozilo je sletjelo s ceste, a ozljeđenu ženu su prevezli u splitsku bolnicu. Od posljedica zadobivenih ozljeda naknadno je preminula u bolnici.

Splitsko-dalmatinska policija javila je kako je u prometnoj nesreći danas u oko 14:20 stradala ženska osoba, koja je od zadobivenih ozljeda preminula u bolnici.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kod Trilja Autom se pijan zabio u vozilo iz suprotnog smjera: Dijete teško stradalo, liječnici se bore za njegov život Ilustracija nesreća u Umagu Muškarac električnim biciklom sletio s ceste i zabio se u drvo: Preminuo u vozilu hitne

Nesreća se dogodila na predjelu Gardun u općini Trilj, vozilo je sletjelo s ceste, a ozljeđenu ženu su prevezli u splitsku bolnicu. Od posljedica zadobivenih ozljeda naknadno je preminula u bolnici.

Na mjestu događaj obavljen je očevid, javila je policija.

Još jedna nesreća sa smrtnom posljedicom dogodila se danas oko 16 sati kod mjesta Podgora, blizu Makarske. Sudarili su se motocikl i osobno vozilo, a jedan je muškarac hitno prevezen u bolnicu, no ozljede su bile preteške te je nešto kasnije preminuo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene