Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhvaća na graničnom prijelazu

Talijanka švercala 16 kilograma marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dubrovačka policija na graničnom prijelazu prema Crnoj Gori uhvatila 34-godišnju talijansku državljanku koja je preko granice pokušala prenijeti više od 16 kilograma marihuane.

Sinoć oko 17,45 sati ulaznoj graničnoj kontroli na GP Karasovići pristupilo je automobil alfa romeo talijanskih nacionalnih oznaka kojim je upravljala 34-godišnja državljanka Italije. Tom prigodom je primjećeno neobično Talijankino ponašanje te je izvršen vizualni pregled vozila kojom prilikom je primjećeno da je zadnji branik odmaknut od nosača vozila.

Pročitajte i ovo Zaplijenjena marihuana Na području Kaštela Kada ih je ugledao, pokušao je pobjeći: 29-godišnjaku policija oduzela pozamašnu količinu droge Ilustracija Iza rešetaka Policija otvorila hladnjak i ugledala neočekivani prizor: "Bilo je to iznenađujuće veliko otkriće"

Marihuana u duplom dnu

Potom je u unutrašnjosti zadnjeg branika pronađen jedan paket s marihuanom. Izvršenom detaljnom pretragom vozila u zadnjem braniku te izrađenom duplom dnu ispod motora i ispod tapicirunga u unutrašnjosti vozila pronađeno je još 15 paketa od ukupno 16 kg i 450 grama marihuane, procijenjene vrijednosti 850 tisuća kuna.

U prostorijama Policijske postaje Gruda nad državljankom Italije provedeno je kriminalističko istraživanje i utvrđeno postojanje osnovane sumnje da je počinila kaznena djela posjedovanja i preprodaje opojnih droga. Osumnjičena je dovedena u Istražni centar Županijskog suda u Dubrovniku. (HIna)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene