Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijetio (samo)zapaljenjem

Talačka kriza: Žena pobjegla, napadač prebačen u bolnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nešto prije 18 sati uhićenjem napadača završila je talačka kriza u Kutini.

Jedan je 44-godišnji muškarac oko 15 sati zatočio bivšu nevjenčanu suprugu u kafiću, zalio sebe i nju benzinom te prijetio da će sve zapaliti. On je ušao u kafić 47-godišnje žene, s kojom je prije živio. Svi prilazi kafiću u ulici Vladimira Nazora bili su blokirani. 'Zalio je sebe i nju benzinom te prijetio da će sve zapaliti', rekla nam je glasnogovornmica PU sisačko-moslavačke Iva Hranitelj.

Pročitajte i ovo Sukob na Crvenom moru crno nam se piše Stižu ozbiljna upozorenja na opasnost od nove svjetske krize: "Posljedice bi mogle biti katastrofalne" Slika nije dostupna Okončana talačka kriza u Kutini

Napadač i žena bili su zatvoreni u objektu. Policija je uspjela uspostaviti kontakt s muškarcem i početi pregovore. Nakon nekog vremena muškarac, koji je prijetio da će aktivirati bombu za pojasom te je u jednoj ruci držao napravu koja podsjeća na daljinski upravljač, a u drugoj nož koji je ženi držao pod grlom, počeo je postavljati uvjete.

Za vrijeme razgovora s načelnikom PP Kutina, s kim je zahtijevao kontakt, neprestano je konzumirao zasad nepoznate tablete. Jednu od takvih situacija njegova nevječana supruga je iskoristila i pobjegla van iz kafića. Napadač je potom uhićen nešto prije 18 sati u policijskoj akciji. Nije se dobrovoljno predao, nego su policijski službenici bili primorani koristiti sredstva prisile. Prebačen je zdravstvenu ustanovu zbog konzumacije veće količine lijekova. Njegova bivša nevjenčana supruga je neozlijeđena.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene