Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na Županijskom sudu u Šibeniku danas su ispitane dvije školske kolegice nestale Antonije Bilić.


Za sada nema rekonstrukcije slučaja Antonije Bilić jer Dragan Paravinja ne gira umiješanost u njega. Sljedeće ročište održat će se u petak, kada će svoju priču izreći svjedok koji je Antoniju Bilić 7. lipnja vidio na Čikolskom mostu.

Vezani članci Slika nije dostupna Paravinji ukinuta presuda od 40 godina zatvora Slika nije dostupna Počelo ponovljeno suđenje: Paravinja na sud stigao kao da ide na plažu

Odvjetnik obitelji Bilić, Vinko Ljubičić, nije bio u sudnici. Prisutan je bio Branko Bajica, odvjetnik Dragana Paravinje koji je rekao kako za sada nije stigao zahtjev Srbije za ispitivanjem njegovog štićenika u vezi ubojstva novinarke Dade Vujasović.

Paravinjin je odvjetnik također dodao da bi takav zahtjev mogao biti problem jer, kako je rekao, uvjet izručenja je takav da se izručuje za konkretan postupak, a da je tu riječ o postupku koji nije obuhvaćen rješenjem o izručenju iz BiH.

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju