Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suđenje za ubojstva

Svjedoci na suđenju Jelaviću bili kontradiktorni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu danas se nastavilo suđenej Nikici Jelaviću zbog ubojstva slučajnog prolaznika Zorana Dominija 199. godine, pokušaj ubojstva Vjeke Sliška i Jurja Dodića 1995. te pokušaj ubojstva Sliška i Ivice Bertića 1999.

Danas su po zahtjevu obrane ponovno svjedočili Vinko Žuljević Klica, Jelavićev kum Vlado Rajić i Juraj Dodić, Sliškov prijatelj koji je svjedočio na suđenju tzv. zločinačkoj organizaciji. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zagorec opovrgao iskaz 'Nisam rekao da Petrač stoji iza Sliškovog ubojstva' Slika nije dostupna Još jedan svjedok povukao iskaz Zagorec pozvan da svjedoči na suđenju Jelaviću

Klica je danas rekao da mu se Sliško požalio da ga žele ubiti te da je imena ubojica dobio iz državnog odvjetništva. Zajedničko svoj trojici svjedoka danas je bilo da su imali amneziju. 

Uključiti državno odvjetništvo u cijelu priču sjetila su se i dva ostala svjedoka Vladimir Rajić i Juraj Dodić koji je sa Sliškom bio u automobilu kad je na njih pokušan atentat. Iako je sam Dodić ranije govorio kako je vidio Jelavića u automobilu koji ih je pratio te detaljno opisao događaj - danas je sve porekao. Zbog kontradiktornog iskaza, sudac Turudić nije mu povjerovao.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene