Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odvjetnik vozača Porschea:

'Nekoliko svjedoka tvrdi da je vozač Audija prošao kroz crveno'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stravična prometna nesreća na zagrebačkoj Trešnjevci, u kojoj su smrtno stradali majka i sin, dobila je drugu verziju.

Iako se dosad nagađalo, jer nije bilo službene potvrde, da je prometnu nesreću skrivio vozač Porsche Cayennea koji je navodno prošao kroz crveno svjetlo prema nekim svjedocima, kroz crveno je prošao vozač Audija što baca sasvim drugo svjetlo na nesreću.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Buzina Policija potvrdila Teška nesreća na rubu grada: U sudaru dvaju automobila ozlijeđeno više osoba Prometna nesreća na križanju Šubićeve i Zvonimirove Očevid u tijeku Sudar moćne električne jurilice u centru Zagreba: Jedna osoba prevezena na Traumatologiju

Informaciju nam je potvrdio i odvjetnik vozača Porschea Ljubo Pavasović Visković. 'Od početka nekoliko svjedoka tvrdi da je kroz crveno svjetlo prošao vozač Audija', kazao je Pavasović ne želeći dodatno pojašnjavati strategiju na sudu jer smatra da je prerano.

Podsjetimo, do nesreće je došlo zbog prolaska jednog od vozila kroz crveno svjetlo na semaforu. Sudarili su se Porsche Cayenne i Audi A8, dok je treće parkirano vozilo bilo Renault Clio. Od siline udarca tijelo žene odletjelo je u stražnji dio Renaulta, dok je mladić ostao ležati nasred ceste. Izdahnuo je na rukama jednog od očevidaca koji mu je priskočio u pomoć.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene