Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Drugo ročište na Županijskom sudu u Šibeniku, gdje se sudi Draganu Paravinji, optuženom za teško ubojstvo i pokušaj silovanja maloljetne Antonije Bilić, danas nije održano.


Naime, odvjetnica Dragana Paravinje Ankica Giljanović obavijestila je sutkinju o nedolasku zbog visoke temperature samo pola sata prije zakazanog ročišta. Na suđenje su uzaludno došli i svjedoci i obitelj Antonije Bilić, a ispitivanje za danas najavljenih svjedoka bit će obavljeno u travnju.

Vezani članci Tomislav Saucha (Foto: Dnevnik.hr) Nastavljeno suđenje Tomislavu Sauchi, svjedoci tvrde potpisi na nalozima nisu njihovi Alojz Tomašević (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL) Obrana se žalila: Odgođeno suđenje Alojzu Tomaševiću za obiteljsko nasilje

>> Paravinja: Ne osjećam se krivim; Njegov otac novinare poslao u p.m.

U petak će biti ispitani svjedoci koji su i zakazani za taj dan, rekla je sutkinja Nives Nikolac. Na suđenju Draganu Paravinji, silovatelju već osuđivanom u Srbiji i Bosni i Hercegovini, svjedočit će ukupno 38 svjedoka, a svi bi najvjerojatnije mogli biti ispitani do kraja travnja, ili najkasnije u prvoj polovici svibnja. (Agencija VLM/ M.V./ A.E.)