Policija, ilustracija (Foto: PU zagrebačka)
Policija, ilustracija (Foto: PU zagrebačka) Foto: PU zagreba?ka

Grupa mladića trčala su uz autocestu A3. U rukama su im bile letve ili palice. Policija ih je zaustavila kod naplatnih kućica Ježevo.


"Bila sam u autobusu, svi su gledali što se događa. Vidjeli smo nekakav auto i oko njega su bili mladići. Odjedanput su počeli trčati i nešto su bacali. Policija je došla za desetak minuta. Jedan policajac pitao je vozača autobusa gdje su ti mladići, on im je odgovorio da su krenuli u smjeru Zagreba", kazala je jedna od putnica iz autobusa.

Vezani članci Željko Dolački (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Obrana Dolačkog Vrhovnom sudu: "Nigdje u svijetu u predmetima u kojima je optužen policajac, dokaze ne prikuplja i analizira netko iz policije" Slika nije dostupna VIDEO Huligansko divljanje: Dogovori tučnjava na javnim mjestima

U nedjelju su od 17:30 na Maksimiru igrali Dinamo i Osijek. Incident se dogodio sat vremena prije utakmice. Neslužbeno se doznaje da se radi o sukobu navijača, Kohorte i Bad Blue Boysa, piše 24sata.

Putnici iz vozila koja su prolazila pored grupe huligana kazali su da su mladići završili na koljenima, s rukama u zraku te da su vidjeli dvije policijske marice i nekoliko službenih automobila.

Iz zagrebačke policije potvrdili su da se utvrđuju sve okolnosti ovog događaja. Poručuju da će više informacija biti poznato naknadno.