Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istražuju se uzroci

Sudar brodica u Medulinskom zaljevu, ozlijeđena Nijemica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U sudaru plastične i gumene brodice koji se dogodio sinoć oko 22 sata u Medulinskom zaljevu teže je ozlijeđena njemačka državljanka (1965.), supruga voditelja gumene brodice, te je vozilom Hitne pomoći prebačena u pulsku bolnicu, izvijestilo je danas Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture.

Plastičnom brodicom oznake PU 5889, dužine 6,75 m sa motorom od 12 KW, upravljao je Boris Mikelić (1971.) iz Vodnjana, dok je gumenom brodicom dužine oko 2,5 metara s izvanbrodskim motorom upravljao Wedel Ulrich iz Njemačke.

Pročitajte i ovo Policija - 3 Prekinut promet Nova prometna nesreća u Dalmaciji, cesta je zatvorena za promet Slika nije dostupna Crni stup dima širio se rivom VIDEO Veliki požar u Medulinu: Vatra zahvatila nekoliko brodica, obitelj skočila u more

Prema izjavi dr. Kurtovića, koji je zaprimio ozlijeđenu ženu, radi se o teškoj tjelesnoj povredi, navodi se u priopćenju. O toj je pomorskoj nesreći obaviješteno Državno odvjetništvo i istražni sudac. Provode se istražne radnje radi utvrđivanja uzroka nesreće. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene