Sudar na Žitnjaku u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr)
Sudar na Žitnjaku u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Na zagrebačkom Žitnjaku došlo je do prometne nesreće. Sudarili su se tramvaj i automobil.


Na Žitnjaku, kod tramvajske stanice Elka, došlo je do sudara automobila i tramvaja na liniji 3. Promet je u tom dijelu grada tijekom nekoliko satio bio otežan i stvarale su se velike gužve.

Vezani članci Tramvaj, ilustracija (Foto: Pixsell, Patrik Macek) Istočni dio Zagreba bio bez napona u tramvajskoj mreži, stali tramvaji u centru grada Milan Bandić (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL) Grad Zagreb poručio obitelji Maršanić: "Ne želimo nikome osporiti pravo na vlasništvo, ali Grad se ne smije ucjenjivati"

"Do sudara je došlo u 16:10. Okolnosti su za sada još nepoznate. Osobni automobil se zabio u tramvaj. Na automobilu je nastala znatna materijalna šteta. Više će se znati nakon očevida", potvrdio je za DNEVNIK.hr Domagoj Zeba, glasnogovornik ZET-a.

Prema prvim podacima ozlijeđenih nema. ZET na svojim web stranicama objavio da je promet tramvajskih linija 2 i 3 ograničen. "Zbog prometne nesreće tramvajske linije 2 i 3 voze do Žitnjaka", javio je ZET. Dva sata kasnije, promet tim dijelom grada je normaliziran.