Sudar na Žitnjaku u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr)
Sudar na Žitnjaku u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr)

Na zagrebačkom Žitnjaku došlo je do prometne nesreće. Sudarili su se tramvaj i automobil.


Na Žitnjaku, kod tramvajske stanice Elka, došlo je do sudara automobila i tramvaja na liniji 3. Promet je u tom dijelu grada tijekom nekoliko satio bio otežan i stvarale su se velike gužve.

Vezani članci Obitelj podigla ogradu preko okretišta tramvaja u Prečkom (Foto: Dnevnik.hr) Ne smiruje se borba za zemljište na okretištu u Prečkom: "Mogu nas isplatiti ili idemo u najam!" Ograda na okretištu Prečko (Foto: Marin Tironi/PIXSELL) Gnjevna zagrebačka obitelj podigla ogradu preko okretišta tramvaja u Prečkom: "Nemamo drugog načina, ovo je tužno"

"Do sudara je došlo u 16:10. Okolnosti su za sada još nepoznate. Osobni automobil se zabio u tramvaj. Na automobilu je nastala znatna materijalna šteta. Više će se znati nakon očevida", potvrdio je za DNEVNIK.hr Domagoj Zeba, glasnogovornik ZET-a.

Prema prvim podacima ozlijeđenih nema. ZET na svojim web stranicama objavio da je promet tramvajskih linija 2 i 3 ograničen. "Zbog prometne nesreće tramvajske linije 2 i 3 voze do Žitnjaka", javio je ZET. Dva sata kasnije, promet tim dijelom grada je normaliziran.