Na virovitičkom području dogodilo se stravična prometna nesreća. Vlak je na pružnom prijelazu u Podravskoj ulici u Taborištu udario u automobil, u kojem je bila jedna osoba.

Galerija


Putnički vlak udario je u osobno vozilo virovitičkih registarskih oznaka na pružnom prijelazu bez rampe i svjetlosne signalizacije.

Vezani članci Policija, ilustracija Prometna nesreća u Labinu: U slijetanju vozila s kolnika poginula osoba Vozač autobusa koji je kod Slavonskog Broda sletio s ceste Vozaču autobusa mjesec dana istražnog zatvora, brani ga jedan od najpoznatijih hrvatskih odvjetnika: ''Koliko znam od njega, nikad nikome nije rekao da je zaspao''

Očevid je u tijeku, a osoba koja je bila u automobilu prevezena je u Opću bolnicu Virovitica gdje se liječnici bore za njen život.

Promet je zaustavljen za sva vozila, kako za pružni tako i za cestovni te se koriste alternativne prometnice, javlja lokalni portal ICV.hr.

Djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Virovitica i Hitne službe žurno su izašli na teren te pružili prvu pomoć i pomogli u oslobađanju i zbrinjavanju unesrećenog.