Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KOD VIROVITICE

Stravična nesreća: Vlak na pružnom prijelazu zdrobio automobil, liječnici se bore za život unesrećenog

Prometna nesreća (Foto: Informativni centar Virovitica)
Prometna nesreća (Foto: Informativni centar Virovitica) Informativni centar Virovitica
Aktualno Galerija Prometna nesreća (Foto: Informativni centar Virovitica) Prometna nesreća (Foto: Informativni centar Virovitica) Foto: Informativni centar Virovitica Prometna nesreća (Foto: Informativni centar Virovitica) Prometna nesreća (Foto: Informativni centar Virovitica) Foto: Informativni centar Virovitica +0 Prometna nesreća (Foto: Informativni centar Virovitica) Galerija 1/3 >>
Na virovitičkom području dogodilo se stravična prometna nesreća. Vlak je na pružnom prijelazu u Podravskoj ulici u Taborištu udario u automobil, u kojem je bila jedna osoba.

Putnički vlak udario je u osobno vozilo virovitičkih registarskih oznaka na pružnom prijelazu bez rampe i svjetlosne signalizacije.

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Očevid je u tijeku, a osoba koja je bila u automobilu prevezena je u Opću bolnicu Virovitica gdje se liječnici bore za njen život.

Promet je zaustavljen za sva vozila, kako za pružni tako i za cestovni te se koriste alternativne prometnice, javlja lokalni portal ICV.hr.

Djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Virovitica i Hitne službe žurno su izašli na teren te pružili prvu pomoć i pomogli u oslobađanju i zbrinjavanju unesrećenog.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene