Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sudarilo se 10 vozila

FOTO Otkriven uzrok stravičnog lančanog sudara kod Crikvenice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj nesreći koja se u četvrtak dogodila na dionici autoceste A7 Hreljin-Crikvenica, ozlijeđeno je osam osoba. U sudaru koji se dogodio sudjelovalo je čak deset vozila.

Sedam automobila, dva kamiona te jedno vozilo Hitne pomoći sudjelovalo je u velikom sudaru u četvrtak na dionici autoceste A7 Hreljin-Crikvenica.

Pročitajte i ovo Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći Ilustracija Teška nesreća VIDEO Ovako izgleda lančani sudar više od 100 automobila: Ima ozlijeđenih

U nesreći je ozlijeđeno osam osoba, tri teže, koje su prebačene u riječku bolnicu, izvijestila je PU primorsko-goranska.

>> Šibenik: Sudar osobnih automobila, ima ozlijeđenih

Uzrok sudara je gusti dim na cesti koji se razvio zbog kvara na vozilu Hitne pomoći, izvijestila je primorsko-goranska policija nakon očevida.

Vozači koji su dolazili iz istoga smjera zbog dimne zavjese nisu vidjeli ambulantno vozilo pa je došlo do lančanog sudara u kojemu su sudjelovali i dva teretna te sedam osobnih vozila.

U izvlačenju ozlijeđenih iz automobila pomogli su vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe grada Rijeke - 13 vatrogasaca s četiri vozila.

Sudar se dogodio u blizini tunela Burlica, na dionici autoceste između Hreljina i Križišća.

Policija nastavlja s utvrđivanjem svih okolnosti nesreće. (D.M./Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene