U teškoj prometnoj nesreći koja se u četvrtak dogodila na dionici autoceste A7 Hreljin-Crikvenica, ozlijeđeno je osam osoba. U sudaru koji se dogodio sudjelovalo je čak deset vozila.


Sedam automobila, dva kamiona te jedno vozilo Hitne pomoći sudjelovalo je u velikom sudaru u četvrtak na dionici autoceste A7 Hreljin-Crikvenica.

Vezani članci Prometna nesreća u Šibeniku Krš i lom: U sudaru vozila hitne pomoći i auta ozlijeđene četiri osobe Policija, ilustracija Prometna nesreća kod Otočca: Motociklom udario u tegljač s prikolicom, 44-godišnjak na mjestu poginuo

U nesreći je ozlijeđeno osam osoba, tri teže, koje su prebačene u riječku bolnicu, izvijestila je PU primorsko-goranska.

>> Šibenik: Sudar osobnih automobila, ima ozlijeđenih

Uzrok sudara je gusti dim na cesti koji se razvio zbog kvara na vozilu Hitne pomoći, izvijestila je primorsko-goranska policija nakon očevida.

Vozači koji su dolazili iz istoga smjera zbog dimne zavjese nisu vidjeli ambulantno vozilo pa je došlo do lančanog sudara u kojemu su sudjelovali i dva teretna te sedam osobnih vozila.

U izvlačenju ozlijeđenih iz automobila pomogli su vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe grada Rijeke - 13 vatrogasaca s četiri vozila.

Sudar se dogodio u blizini tunela Burlica, na dionici autoceste između Hreljina i Križišća.

Policija nastavlja s utvrđivanjem svih okolnosti nesreće. (D.M./Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook