Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Određen istražni zatvor

Strava u Varaždinu: Škarama izbola partnera po prsima, život mu spasili liječnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu ispitana je 38-godišnjakinja osumnjičena za pokušaj ubojstva. Određen joj je istražni zatvor.

38-godišnjakinja se u subotu oko 4:00 sata u obiteljskoj kući u Jalkovačkoj ulici u Varaždinu posvađala s 37-godišnjim partnerom.

Pročitajte i ovo Policija - 3 50-godišnjak u pritvoru Pokušao ubiti muškarca u Solinu: Teško ga ozlijedio nožem i prijetio mu Slika nije dostupna Preminuo u bolnici Istražni zatvor osumnjičenima za ubojstvo profesora u Varaždinu: Udarali ga palicom, rukama i nogama pa tijelo prekrili kartonskim kutijama i otišli

Tijekom svađe ga je u više navrata ubola metalnim škarama u prsa i nanijela mu ozljede opasne po život. On je nakon toga uspio izaći iz stana na ulicu, gdje ga je pronašao građanin koji je obavijestio žurne službe.

Život 37-godišnjaka je spašen hitnom medicinskom intervencijom u Općoj bolnici u Varaždinu gdje je zadržan na liječenju.

38-godišnjakinji je određen istražni zatvor zbog opasnosti od nedopuštenog utjecaja na svjedoke u postupku i zbog opasnosti od počinjenja novih kaznenih djela i dovršenja pokušanog kaznenog djela.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene