Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravičan zločin

Obiteljska tragedija potresla Split: Puškom ubio suprugu i dvoje djece, pa presudio sebi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije odrasle osobe i dvoje djece pronađeni su mrtvi jučer navečer, u 20 sati i 30 minuta, u stanu u splitskom kvartu Duilovo.

Policija je potvrdila da je na mjesto događaja izašla nakon dojave, a u stanu je zatekla četiri mrtva tijela.

Pročitajte i ovo Prizori nakon potresa STRAŠNI PRIZORI FOTO/VIDEO Pogledajte snimke nakon razornog potresa koji je jutros pogodio Tursku Potres u Turskoj Katastrofalni potresi u Turskoj i Siriji VIDEO Potpuni kaos i beznađe: Više od 3600 poginulih, mnogi noć provode na otvorenom

'Utvrđeno je da se radi o dvoje djece i dvije odrasle osobe. Radi se o trostrukom ubojstvu i samoubojstvu. Zločin je počinjen puškom koja je pronađena uz tijelo muškarca. Najvjerojatnije je počinjen u psihičkom rastrojstvu', potvrdila je za Dnevnik.hr glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske Marina Kraljević Gudelj. Na očevid su stigli svi čelni ljudi PU Splitsko - dalmatinske, na čelu s načelnikom Ivanom Merćepom.

Prema neslužbenom informacijama 43-godišnji Lj.Z. muškarac ubio je svoju 38-godišnju suprugu O.Z., te njihovo dvoje djece, petogodišnju kćerku i desetogodišnjeg sina. 

Zločin je počinjen poluautomatskom puškom, a muškarac je sa sedam ispaljenih metaka presudio prvo svojoj obitelji, a zatim i sebi. Nikome nije jasno otkud oružje, a nesretnu je obitelj, prema neslužbenim informacijama pronašao rođak koji je, shvativši da se nešto čudno događa, kroz balkon pokušao ući u stan. On se nalazi u stanju teškog šoka i prevezen je u splitsku bolnicu.

Prema pisanju lokalnih medija susjedi tvrde kako se još jučer rano jutro iz stana čula buka i vika, a zatim i pucnjevi. Susjedi su tada, kako kažu, mislili da zvuci dolaze s obližnjeg gradilišta.

Susjedi govore kako se radi o dobroj i mirnoj obitelji i šokirani su događajem. Roditelji su, kako kažu susjedi, bili zaposleni u državnoj službi, a stariji je sin bio odličan učenik. Kažu kako je muškarac nekada bio pripadnik 115. brigade, pa se boje kako je iz tog razdoblja možda imao traume koje su kumovale današnjoj tragediji koja je potresla Split.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene