Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Ovčarama blizu Kutjeva poginuo je radnik u mehaničarskoj radionici. Pokušavao je popraviti traktor, no navodno ga je naglo prignječila hidraulična pumpa.


U mehaničarkoj radionici kutjevačkog kombinata u mjestu Ovčare, u poslijepodnevnim je satima smrtno stradao muškarac iz obližnjeg Vetova.

>> U kafić pokušao ući TRAKTOROM, dvoje ozlijeđenih na terasi

Vezani članci Stampedo u noćnom klubu u Peruu - 3 U stampedu u noćnom klubu poginulo 13 ljudi: Sve je počelo kad je policija došla u nadzor zbog epidemioloških mjera Slika nije dostupna Dječak (4) pao pod traktor i poginuo, brat (9) teško ozlijeđen

Navodno ga je prignječila hidraulična pumpa dok je popravljao traktor, pišu 24 sata. Nesretnik je preminuo na mjestu događaja, a kolega koji mu je dotrčao u pomoć od šoka se onesvijestio.

Hidraulika navodno nije radila pa se radnik sagnuo ispod kabine kako bi je popravio. U tom je trenutku pumpa navodno iznenada proradila te je došlo do tragedije.

Muškarca su ispod traktora morali izvlačiti vatrogasci. Policija je na mjestu događaja započela očevid, nakon kojega bi trebalo biti poznato više detalja o okolnostima ovog događaja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook