Kako je osoba stradala i koji je točan uzrok požara na automobilu utvrdit će očevid. Lokalni mediji pišu da je riječ o 50-godišnjem muškarcu iz mjesta Ladvenjak.

Galerija


Karlovačka policija noćas je u 4:27 sati primila dojavu da je na lokalnoj cesti na području Vukmanića izgorio osobni automobil marke Opel, karlovačkih registarskih oznaka.

Vezani članci Zapaljeni automobil, ilustracija VIDEO Zaradila samo ogrebotine: Išla na posao, zbog skliske ceste izgubila nadzor nad vozilom i završila na krovu Koprivnički vatrogasci izvlačili bebu ostavljenu u automobilu 01 Vatrogasci razbili prozor na automobilu i spasili bebu, prodavačica objasnila što se dogodilo: "Zakopčala je malenog i zatvorila vrata..."

Požar su ugasili vatrogasci, koji su potom u vozilu uočili tijelo. 

Kako doznaje Radio Mrežnica, u izgorjelom automobilu bio je 50-godišnji muškarac iz Ladvenjka, mjesta desetak kilometara udaljenog od Vukmanića.

Kako pišu lokalni mediji, izgorjelo vozilo nalazilo se na mjesnoj cesti, na laganoj nizbrdici na kraju sela. "Dovezao se 20-ak metara od zadnje kuće u selu i tu je planuo", piše Radio Mrežnica. Policija je vozilo prekrila najlonom.

Kako je muškarac stradao i koji je točan uzrok požara na automobilu utvrdit će se očevidom.